neděle 31. srpna 2014

Nový web o šití je tady!

Krásný den všem našim milým zákaznicím, čtenářkám blogu a především všem švadlenkám. Může se zdát, že jsme se teď trochu odmlčely, protože na blogu toho moc nepřibylo a návod za celé léto vznikl jen jeden, ale my jsme nezahálely.
Pilně jsme pracovaly na našem novém webu www.sijtesnami.cz, na který Vás nyní chceme pozvat.


Stránky budou fungovat stejně, jako náš dosavadní blog. Snažily jsme se na ně přenést veškerý obsah stávajícího blogu, včetně komentářů, abyste nepřišli o žádné Vaše oblíbené články a návody. Přesun není 100%, a tak prosím omluvte některé grafické nedostatky a chybějící části textu zejména v komentářích, ale to zásadní a důležité v obsahu určitě najdete.

Nově nabízí náš nový web prostor k prezentaci Vaší tvorby podle našich návodů (tímto děkujeme holkám, které nám zaslaly fotografie svých výrobků, díky čemu tato rubrika není prázdná ani ze startu své existence). a doufáme, že zde naleznete přehlednější členění stránek a v blízké době také samostatný e-shop s našimi návody. Prozatím můžete naše placené návody stále zakoupit v obchůdku na Fleru.

Ale dost bylo povídání, podívejte se na naše úvodní video a vůbec na náš nový web.



Věříme, že Vám na naších nových stránkách bude líbit a zachováte nám přízeň.

Těšíme se na Vaše reakce a komentáře a šijte s námi!

Bára & Dáša


PS: Máte-li v oblíbených záložkách, sidebarech nebo kdekoli jinde odkaz na náš blog, prosím upravte si jej na náš nový web ať o nic nepřijdete. Na tento blog již nový obsah nebude přidáván. Děkujeme. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...