středa 14. srpna 2013

Střih a fotonávod na kraťasy zdarma!

Díky, že jste přišli. Máme nové stránky, tak Vás na ně nyní přesměrujeme...

S týdenním odstupem si nejsem jistá, jak dlouho si ty kraťasy ještě budeme užívat, ale vím jistě, že ani ne za rok začne zase léto a střih na pohodlné kraťasy se Vám může hodit.:-)


Pokud si chcete být před koupí našich návodů jistí, že podle nich zvládnete šít, můžete si zdarma stáhnout náš podrobný fotonávod na dětské šortky s kapsami a šití podle návodu si vyzkoušet. Součástí návodu je střih ve čtyřech velikostech pro děti od  cca 1 roku do 4 let nebo dle proporcí dítěte i více. 


Šortky v akci...


Šortky a bráchův oboustranný klobouček na houpačce...


Šijte... foťte... posílejte... 
Pokud podle našeho návodu šortky ušijete, nafotíte v akci a fotku nám pošlete, vystavíme ji zde na našem blogu a zařadíme Vás do slosování o fotonávod dle vlastního výběru. Fotečky zasílejte na mamasidea@gmail.com.

Krásné šití přejeme!
b&d

2 komentáře:

  1. Dobrý den, děkuji za super návod. Jsem v šití začátečník a mám šicí stroj, který nemá Vámi doporučený steh (cik cak s prošitím). Můžete mi prosím poradit, kterým jiným stehem se dá nahradit? Děkuji Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den Petro, pokud nemáte na stroji cik cak s prošitím, můžete ho při našívání lemovacích pásků nahradit – elastickým neviditelným stehem nebo třístehovým entlovacím stehem. Podélné švy kraťasů (boční a středové) můžete nahradit přímým stehem v kombinaci s entlovacím stehem (nejprve sešijete přímým, poté začistíte entlem). Hezké tvoření Dáša

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...