středa 6. března 2013

Jak na růžky u čepice

Díky, že jste přišli. Máme nové stránky, tak Vás na ně nyní přesměrujeme...

 Koupili jste si u nás návod na čepici třeba z trička a bojujete s růžky. Tak se pojďte kouknout, jak lze rychle, jednoduše a pěkně růžky na čepici vykouzlit.


Dřív jsem to dělávala v ruce, ale výsledek nebyl dle mých představ. Tak jsem si řekla: "Proč já to vlastně nedělám na stroji?" A tak už je na něm dělám a Vy můžete taky. :-)


Vezměte si čepičku, odměřte si, jak velké růžky budete chtít udělat a pěkně si je poskládejte.


Pevně to držte, otočte naležato a šoupněte do stroje. Možná se Vám to nebude chtít vlézt pod patku, tak ji zkuste trochu nadzvednout. Když zatlačíte páčku na špouštění patky nahoru, patka se trochu zvedne a máte tak víc místa na vložení růžku. Růžek vkládejte pod patku nejlépe od špičky k místu šití, ne z boku. Když vkládáte z boku, tak se vám sklady můžou rozjet, když od špičky, tak zůstanou poskládané, tak jak jste si je nachystali.



Na stroji si nastavte cikcak steh a délku stehu nula.


No, a už jen sešlápněte pedál a na jednom místě udělejte několik, cca 10, stehů na sobě. A máme HOTOVO! Pokud by se vám růžek napoprvé nepovedl, nevadí. Prostě rozevřete sklad, steh rozstřihněte, vyndejte nitky a můžete začít od začátku. :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...