pátek 6. ledna 2012

Tašek není nikdy dost

Díky, že jste přišli. Máme nové stránky, tak Vás na ně nyní přesměrujeme...

Možná to znáte taky. Někam jedete, vše už je zabaleno a zbývá dobalit je pár maličkostí. Ale těsně před odchodem z domova, se pár maličkostí nafoukne a taška, do které se měly vejít smrskne. A tak vytáhnete další tašku a někdy i další a prostě... tašek není nikdy dost.
A kdo má malé dítě ví, že spotřeba tašek se s počtem dětí násobí a to ani nemusíme jezdit na týdenní dovolenou. Stačí vyrazit na dopoledne do parku. A rázem se někam musí vejít pitíčko, přesnídávka, jablíčko a pro jistotu i piškotky, kdyby vaše ratolest na přesnídávku zrovna neměla chuť, ať netrpí hladem. A taky bodýčko a tepláčky a radši i plínečka, to kdyby se přece jen stala ještě nějaká nehoda. A málem bych zapomněla na vlhčené ubrousky, bez kterých se ven už skoro ani nesmí a vezmeme si i knížku, co kdyby v parku nebyla žádná jiná maminka a nebylo by s kým splknout. To, že na její čtení není nikdy čas, to už je věc jiná.
 A tohle všechno se musí někam dát! Igelitky... to my nechceme. Takže vznikla tahle fešná taška na cokoli.
Design tašky je převzat z knihy The bag making bible od Lisy Lam.




 A tato úžasná barevná kombinace vznikla trochu omylem. Bylo málo hlavní látky, tak jsme musely nastavovat. Jenže došlo k malé chybičce a nastavení se ocitlo na boku, místo plánované horní hrany. Ale někdy je malá chybička ku prospěchu věci, nemyslíte?


Chtěli byste si tuhle tašku na cokoli ušít taky, ale bez podrobného návodu si na to netroufáte? Pak nakoukněte do našeho obchůdku na fleru, kde si podrobný návod na její ušití můžete koupit.
Bára 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...